Yrityksille

Menestysvalmennusta yrityksille ja yhteisöille

Valmennuksissa haastetaan totuttuja tapoja ajatella, kommunikoida ja toimia tuloksia muuttavilla tavoilla. Ne inspiroivat katsomaan asioita uusistakin näkökulmista ja herättävät uteliaisuuden siitä, mikä voikaan olla mahdollista.

Valmennuksissa keskitymme siihen, miten mielemme toimii ja kuinka se vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme ja vuorovaikutukseen muiden kanssa. Kaikki eivät voi menestyä samalla reseptillä, sillä kaikki eivät ole niitä, jotka puskevat läpi vaikka harmaan kiven pelkällä sisulla, vaan joukossa on aina myös niitä, joille haastavissa tilanteissa luontaisempaa on vetäytyminen tai huolehtiminen siitä, että muilla on kaikki hyvin.

Valmennukset herättelevätkin sinua siihen, että se, kuinka elät jokapäiväistä elämääsi – pidät kehostasi huolta, syöt, rakastat, rakennat uraasi tai kutsumustasi, teet rahaa – kaikki se on tehtävä niin, että se antaa sinulle energiaa. Vain siten voit olla rakentava osa suurempaa kokonaisuutta ja menestyä kokonaisvaltaisesti elämässäsi. Ja yrityksen menestys on summa yksilöidensä menestyksestä.

Valmentajana Paula ei päästä kuulijoitaan aina helpolla, mutta hänen kykynsä nähdä ja ymmärtää kokonaisuuksia saa hankalimmatkin oivallukset kääntymään voimaannuttavaksi osaksi kasvumatkaa.

Paula on luennoinut ja valmentanut yritysten hallitusten jäseniä, johtoryhmiä sekä muita yritysten avainhenkilöitä kotimaan lisäksi myös ulkomailla ja häntä on kiitelty käytännönläheisestä ja uskomattoman oivaltavasta työskentelytavastaan.

Yrityskohtaiset valmennukset räätälöidään sisällöltään asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Esimerkkejä aiheista ovat:

  • Mielen ja toiminnan selkeys – mistä on kysymys, kun asiat eivät etene?
  • Tavoitteesta todeksi – kuinka puhaltaa yhteen hiileen?
  • Arvopohjainen toiminnanohjaus – uhka vai mahdollisuus?

Avainsanat: ilo, vapaus, menestys, selkeys, kokonaisuuden näkeminen, syvä ymmärrys, päättäväinen toiminta, hyvinvointi, arvot

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää juuri teille sopivasta kokonaisuudesta!