Valmennukset

YKSI ASIA
#SELKEYS

Henkilökohtainen valmennus, jossa kolmen tapaamisen aikana luomme luottamuksellisen valmennussuhteen ja keskitymme haluamasi aiheen selkeyttämiseen ja muuttamiseen. Valmennus voi liittyä valitsemaasi elämän osa-alueeseen ja kattaa mitä tahansa haasteiden, kysymyksien, esteiden tai mahdollisuuksien läpikäymisestä laajemman kokonaisuuden näkemiseen.

Tapaamme joko Oulussa tai Skypen välityksellä ja käymme lävitse sinun erityisen tilanteesi. Tarjoan näkemyksiä, ehdotuksia, suosituksia ja harjoituksia tukemaan seuraavia askeliasi matkallasi menestykseen – mitä ikinä se sinulle sillä hetkellä onkaan.

Henkilökohtainen valmennus on tehokas tuki haluttujen tulosten saavuttamiseksi, sillä silloin fokus on juuri sinulle oikeissa ja tärkeissä asioissa. Nopein tapa menestyä on keskittyä niihin asioihin, joihin oikeasti voi vaikuttaa.

Kun olet valmis nopeisiin tuloksiin.

930€

TILANNE
#KESKITTYMINEN

Intensiivinen kahden kuukauden valmennus, jonka aikana käymme läpi kuinka mielemme toimii ja kuinka helpommin navigoida elämän eri osa-alueilla eteenpäin. Keskitymme siihen mikä elämässäsi tällä hetkellä toimii ja mikä ei, mitä haluaisit enemmän ja mitä ehkä vähemmän. Kysymys ei niinkään ole strategioista ja taktiikoista, vaan ennemminkin ajatuksista niiden takana.

Opit ymmärtämään niin omaa mieltäsi kuin toimintaasi paremmin ja huomaat jokapäiväiseen toimintaasi vaikuttavat asiat, myös niitä, jotka ennen ovat olleet piilossa. Tunnistamalla luontaisen tapasi toimia ja tukemalla sitä, pääset entistä helpommin haluttuihin tuloksiin.

Valmennusten jälkeen et ainoastaan näe kokonaiskuvaa selkeämmin vaan ymmärrät myös syy-seuraussuhteita, jotka vaikuttavat siihen. Olet rennompi ja huomaat kuinka se johtaa parempiin päätöksiin ja vaikuttaa suoraan menestykseesi.

Kun haluat siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

2480€

ELÄMÄN TAPA
#VALINTA

Puolen vuoden kokonaisvaltainen valmennusohjelma niille, jotka haluavat elämältään enemmän ja ovat sen suhteen valmiita tekemään työn itsensä kanssa.

Valmennuksissa keskitymmekin siihen ainoaan asiaan, josta olet 100 %:sti vastuussa – omaan toimintaasi. Tulet huomaamaan kuinka se miltä asiat näyttävät, kuulostavat tai tuntuvat ei aina ole se pohjimmainen totuus.

Sparraus puhelut joka maanantai varmistamaan vahvan aloituksen viikkoon. Asenne, strategia ja taktiikka tapaamiset Skypellä joka toinen viikko asettamaan suuntaa. Säännölliset seuranta keskustelut. Massiivisen toiminnan päiviä.

Kun olet valmis sukeltamaan syvemmälle, todellisen työn tekemiseen ja tuloksista nauttimiseen!

7440€

 

 

 

 

 

”Yhteinen projektimme kesti seitsemän kuukautta, joiden aikana Paula loppujen lopuksi toimi ikään kuin ulkopuolisena henkilöstöjohtajana yrityksessämme. Projektin seurauksena ilmapiirimme on kohentunut huomattavasti, kommunikointi toistemme kanssa on paljon avoimempaa ja pääsemme helpommin haluttuihin tuloksiin. Neljä kuukautta valmennusten aloittamisen jälkeen pääsimme historian parhaisiin tuloksiin vertailukelpoisilla toimipaikoilla. Tästä on hyvä jatkaa!” -Jyrki Kolmonen, johtaja, Vocatum

”Sovimme Paulan kanssa kahden kuukauden tehosparrauksesta työni tehostamiseksi. Kaipasin muutosta, mutten oikein tiennyt mitä se olisi. Heti viikoittaisten tapaamistemme alussa kävimme läpi työn kuvaani ja huomasin kuinka helposti voisin ulkoistaa osan itseäni paljon työllistävistä tehtävistä, joihin sen alan ammattilaisilla menee murto-osa siitä ajasta, jonka itse olin kuukausittain niihin käyttänyt. Lisäksi opin jakamaan vastuuta tietyistä osa-alueista myös työntekijöideni kanssa, parantaen heidän mahdollisuuttaan palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Näiden jälkeen keskityimme käymään läpi niitä osa-alueita, joissa omalla toiminnallani pystyn eniten vaikuttamaan yritykseni menestykseen. Emme niinkään käyneet läpi strategioita ja taktiikoita, vaan keskityimme ajatuksiin toiminnan takana. Tunnen saaneeni valmennuksista selkeyttä yrityksen kehittämiseen sekä uusia näköaloja omaan toimintaani. Voin lämpimästi suositella Paulan valmennuksia.” -Tuire Mankinen, hortonomi/yrittäjä, Aleniuksen Puutarha

”Toisen valmennusjaksomme päätyttyä pohdin mitä konkretiaa ja tuloksia Paulan kanssa työskentely on tuonut. Maailma on yhä sama eikä elämässäni, ulkopuolisen silmin katsottuna ole tapahtunut suurta, mahtavaa mullistusta. Kukaan ei ole vielä tarttunut hihaani ja ihmetellyt: ”Oho oletpas erilainen kuin ennen”. Valmennuksen aikana olen ymmärtänyt, että kasvaakseen on kovin työ tehtävä itsensä kanssa. Tuloksena olen saanut paremman menneisyyden, loistavan tulevaisuuden ja mikä parasta rakastan juuri tätä hetkeä! Ps. Kyllä, työ Paulan ohjauksessa jatkuu.” –Suvi Ilvesviita

”Koulutukset ovat olleet kuin matka itseen turvallisessa ympäristössä. Vaikka ulkoisesti mikään ei vielä näytä muuttuneen, niin kuitenkin kaikki on muuttunut! Nämä ovat olleet oivalluksia täynnä olevia päiviä, joista olen saanut konkreettisia välineitä työhöni, ja koko elämään.  Ja kouluttaja on asiantunteva ja ihana!” -Sari Eronen, palvelukodin johtaja