Bio

Paula Immo on henkinen valmentaja, joka inspiroi erityisesti naisia ympäri maailman löytämään oman tiensä ja äänensä ja elämään juuri sellaista elämää, kuin he haluavat elää. Hän yhdistää valmennuksissaan koko laajan osaamisensa ja ymmärryksensä niin valmennuksesta, mielen toiminnasta, ajatusten vaikutuksesta, tunneälystä ja ihmisten energioista aina markkinointiin, yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Hänen valmennuksensa ovat kaikkien elämän osa-alueiden kattavia kokonaisuuksia, joissa punaisena lankana ja ohjaavana elementtinä kulkee ihmisen hyvinvointi, elämästä nauttiminen ja luontainen tapa toimia.

Taloustieteiden maisterin tutkinto ja vuosien kokemus kansainvälisen yritysmaailman kuvioista ovat paitsi opettaneet ja hioneet Paulan analyyttistä ajattelua ja tuloksentekokykyä, myös herättäneet hänet arvioimaan erilaisia tapoja toimia ja keskittymään oman luontaisen tavan löytämiseen. Tärkeimpänä taitonaan Paula pitää kykyään nähdä ilmeisten syy-seuraussuhteiden läpi ja kykyä hahmottaa ja ymmärtää niiden taustalla olevia suurempia kokonaisuuksia ja niiden vaikutuksia jokapäiväiseen elämään.

Valmentajana Paula on kouluttautunut ja työskennellyt maailmanlaajuisesti oman alansa huippuvalmentajien kanssa oppiakseen yhä enemmän hyvinvoinnista, menestyksestä ja siitä kuinka mielemme toimii. Paulalle oppiminen on elämän pituinen prosessi, jonka parissa hän edelleen jatkaa omien valmentajiensa kanssa, jakaen intohimoisesti kokemaansa ja oppimaansa.