Paulasta

Valmentajana ja puhujana erottaudun vahvan, monipuolisen kokemukseni kautta. Olen opiskellut kansainvälistä bisnestä, markkinointia ja ihmismielen toimintaa ja tämä tuo minulle ainutlaatuisen yhdistelmän, joka takaa ihmisille juuri niitä oikeita tuloksia, käytännöllisesti ja nopeasti. Asiakkailtani saan hyvää palautetta tarkkanäköisyydestäni ja sen tuomasta selkeydestä. Selkeys puolestaan on tila, jossa olemme vapaita toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Työskentelin vuosien ajan kansainvälisessä yritysmaailmassa markkinointitehvävissä. Tiedän miten asiat saadaan käytännössä toimimaan hyvin yhteen. Olen myös lapsuudestani asti ollut se henkilö, jolta ystävät, työkaverit ja kollegat ovat kysyneet uusia näkökulmia tai rohkaisua, kun he ovat niitä tarvinneet, joten ratkaisujen tunnistaminen ja niiden oivalluttaminen muille on luonnollinen osa minua.

Perustettuani valmennusyritykseni, on se nöyrästä alustaan kasvanut menestyväksi ja jatkuvasti kasvavaksi yritykseksi. Toistuvat viestit, joita asiakkailtani saan heidän kertoessaan upeista tuloksistaan, ovat parhaita ja työni suola. Pääsen työssäni tapaamaan ja tekemään töitä aivan mahtavien ihmisten kanssa, sekä täällä Suomessa että ulkomailla.

Olen ollut vieraana Aamu-tv:ssä, puhunut isoimmilla radiokanavilla ja ollut haastateltavana naistenlehdissä. Lisäksi tuotin ja olin puhujana Fun&Fearless -tapahtumassa, yhdessö monien muiden ympäri maailmaa tulleiden puhujien kanssa.

Valmennuksissani yhdistän kaiken kokemukseni vahvalla ja käytännöllisellä tavalla. Kyse ei ole pelkästä unelmoinnista ja jonkin asian haluamisesta, vaan tavasta toimia ja käyttäytymisestä, joskus hyvin pienistäkin asioista jokapäiväisellä tasolla. Eteenpäin vievien tapojen kehittäminen mahdollistaa, että voimme elää juuri sellaista elämää kuin haluamme.

Ehdoton vahvuuteni valmentamisessa on kykyni ymmärtää kokonaiskuvaa ja samaan aikaan nähdä niiden ilmiselviltä näyttävien yksityiskohtaisten syy-seuraussuhteiden läpi hahmottaen mistä oikeasti on kysymys. Heikkouteni puolestaan on mukavuudenhaluni, jonka vuoksi tuskin koskaan lähden väkisin puskemaan asioita eteenpäin, ainakaan pelkällä tahdonvoimalla (vaikka sillekin joskus on oma paikkansa). Näiden pohjalta olen löytänyt tapoja toimia, joissa voin hyödyntää molempia, sekä vahvuuksiani että heikkouksiani niin, että ne vievät ihmisiä eteenpäin.

8.2.2018 Vauva-lehti: 
Parisuhdevalmentajan 7 vinkkiä vauvavuoteen

Parisuhdevalmentaja Paula Immo kertoo, miten parisuhde ei jää vanhemmuuden jalkoihin

9.1.2018 Yle Aamu-tv: Miten pitää kiinni uudenvuodenlupauksista?

Menestysvalmentaja Paula Immo antoi vinkkejä siihen miten tavoitteessaan olisi helpompi pysyä

8.1.2018 Anna: Asiantuntija kertoo, mitä uudenvuodenlupausten sijaan kannattaisi tehdä

Henkinen valmentaja Paula Immo neuvoo, mitä kannattaa tehdä, jotta elämänmuutos onnistuu

24.11.2017 Anna: Asennetta muuttamalla voit muuttaa koko elämäsi – 4 askelta muutokseen

Henkinen valmentaja asenteen voimasta: “Kaikki, mitä elämässä on tai mitä siitä puuttuu, on seurausta omasta asenteesta”

19.6.2017 Supla: Rakkauden kesä 2017! Miten rakastua uudelleen samaan kumppaaniin?

Oululainen henkinen valmentaja Paula Immo sanoo, että parisuhteessa kummankin vastuulla on oma 100 prosenttiansa

26.12.2016 Radio Nova: Miten selvitä joulusta perheen kanssa?

Henkinen valmentaja Paula Immo kertoo kuinka selviytyä joulusta perheen kanssa

9.12.2016 Radio Suomipop: Älä tukahduta tunteitasi

Henkinen valmentaja Paula Immo opastaa pääsemään yli pettymyksistä

9.12.2016 Radio Suomipop: Näin vältät ilmiriidan

Henkinen valmentaja Paula Immo opastaa kuinka vältät ilmiriidan

9.12.2016 Radio Suomipop: Henkinen valmentaja Paula Immo opettaa unelmien toteuttamista

5.12.2016 Yle uutiset: Soimaatko itseäsi pienistäkin kömmähdyksistä? Ei kannata, teet hallaa parisuhteellesi

Henkinen valmentaja Paula Immo antaa pettymyksen tunteessa vellovalle selkeät ohjeet

10.11.2016 Radio Nova: Kuinka selvitä pettymyksistä

Henkinen valmentaja Paula Immo kertoo kuinka päästä yli pettymyksistä